Lipo Lazer

31

Mart

Lipo Lazer

31 Mart, 2013 Admin

 

FDA onaylı bir  teknoloji olan Lipo-Lazer non-invaziv bir uygulamadır. Selülit görünümünü azaltmak ve vücut hatlarını düzeltmek için en yenilikçi yöntemerden biri olarak kabul edilir.

Uygulama,  ısı oluşumuna değil,  hücre ve dokulardaki  fotokimyasal ve fotobiyolojik etkilere dayalıdır. Lazer adipositlere yayıldığı zaman (adipositler, adipoz dokuda bulunan ve enerjiyi yağ olarak depolayan hücrelerdir) hücrelerin içerdiği yağ,  hücre zarından dışarı çıkarak sıvı hale gelir ve kolayca vücuttan uzaklaştırılır. Yağ hücrelerinin içinde depolanmış yağın parçalanması lipoliz olarak da bilinir.

Yağ Hücrelerini hedef almak için tasarlanmış, belirli dalga boyunda (620 - 680nm)  ışık yayan lazer diyotlarının olduğu Lipo Lazer Pedler, her tedavi bölgesi için 10 dakika olmak üzere hastanın cildine yerleştirilir. Lazer enerjisi güvenli ve ağrısız bir şekilde subkütan yağ dokusuna birkaç milimetre nüfuz eder. Adipoz hücre duvarları bir süreliğine geçirgen hale gelerek  hücre içeriğinin hücreler arası boşluğa dağılmasına izin verir. Yağ (trigliserid) serbest yağ asitleri, su ve gliserole dönüştürülür.

Özellikler:

Zayıflama ve selülit azaltmada kullanılabilir.

Vücud metabolizmasını hızlandırır.

İyileşme süresi gerekmez

Tedaviye bağlı kesi ve iz oluşmaz

Tedaviden sonra günler ve haftalarca devam eden yağ kaybı.

Hiçbir yan etki bildirilmemiştir.

İstenmeyen yağların yok edilmesi için FDA tarafından kanıtlanmış Erchnoia lazer, teknolojisi kullanır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Paylas

Mesaj Gonder

  IP Bilgileriniz Kayıt Altına Alınmaktadır.

Bizimle Çalışın!

Hemen Arayın! 0 537 243 33 99

Hizmetlerimizden sınırsız şekilde yararlanın!