Örümcek Ağı

19

Eylul

Örümcek Ağı

19 Eylul, 2012 Admin

Yaşlanma süreci başladığı zaman, kolajen ve elastin liflerinin yıkılması nedeniyle dokularınız incelir. Bunun sonucu olarak genellikle otuzlu yaşlarda, sarkma, derin kırışıklıklar, kıvrımlar ve çizgiler görünmeye başlar. Bu sorunun çözümünde lazer uygulamaları, peelingler, mezolifting ve son çare olarak da estetik operasyonlara başvurulurdu. Şimdi bu yöntemlere bir de Örümcek Ağı eklendi.

Ultra V Lift, deri altına yerleştirilen çok ince ipler (PDO = polydioxanone) kullanarak yüzünüze lifting yapılmasını sağlayan yeni bir tedavidir. PDO derialtı dokusunu ve kollajen üretimini uyarır. Sonuç olarak, bu uygulama sarkmış deri karşısında oldukça etkili olup, ayrıca cildinize pürüzsüz ve ipeksi bir görünüm kazandırır

Organik Lifting prosedürü, dokuları kavramak ve bunları yükseltmek için iğneli sütür kullanır. Dokular birbirinden ayrılmadığı ve cilt daha az kaldırıldığından dolayı, uygulama sonrası şişme ve morarma belirgin şekilde azalmaktadır. Böylece estetik uygulamalar içine giren bu yeni prosedür, genellikle yara izi olmayan, kansız veya "haftasonu facelift" olarak adlandırılır.

Ortalama 30 dakika süren V Lift tekniği, güzellik üçgenine şekil ve kesinlik kazandırarak özgün konumuna geri döndürür. Hacim kazandırma ve restorasyon için ürünün doğru yerleştirilmesiyle, çene hattı keskinleştirilebilir, yanaklar kalkar ve şakaklar restore edilebilir, hem de artan kolajen tonus ve esneklik kazandırır. Cilt tarafından 6-7 ay içinde emildiği halde oluşturduğu etkinin kalıcılığı 2 yıla kadar çıkmaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Paylas

Mesaj Gonder

  IP Bilgileriniz Kayıt Altına Alınmaktadır.

Bizimle Çalışın!

Hemen Arayın! 0 537 243 33 99

Hizmetlerimizden sınırsız şekilde yararlanın!