Vücut Analizi (Ücretsiz)

19

Eylul

Vücut Analizi (Ücretsiz)

19 Eylul, 2012 Admin

Vücut Analizi Nedir?

Vücut analizi kişinin vücuduna hissedemeyeceği kadar düşük şiddette bir akım verilerek elektrik akımına karşı dokuların oluşturduğu direncin ölçülmesidir. Bir takım matematiksel işlemler aracılığıyla, ölçülen dirençten vücuttaki yağ ve su oranları, kas ve mineral miktarları hesaplanabilmektedir. Polikliniğimizde Tanita BC-418 cihazı ile Vücut Analizi yapılmaktadır. Tanita BC-418 Total Vücut Analizinin yanında, Segmental ( Bölümlendirilmiş ) Analiz yapabilen Profesyonel bir üründür.

Nasıl Yapılır?

Cihazın çalışma prensibi Bio Impadance Analisys'dir, 50 kHz elektrik akımı 5 ayrı vücut bölgesine gönderilir, Kolların Bacakların ve Gövdenin Yağ Oranı, Yağsız Kütle ve Kas Ağırlığı bu şekilde analiz edilir. Kullanıcının 5 ayrı bölgesi için yağ kaybı / kas kazanımı oranı rahatça görülebilir.

Uygulama Alanları?

Toplam Vücut Ağırlığı, Body Mass Indeks, Vücut Yağ Oranı, Vücut Yağ Kütlesi, Vücut Yağsız Kütlesi, Kas Direnci, Vücut Sıvı Oranı ve Bölgesel Kas Ağırlığını Rapor Halinde termal kağıda hazırlar ve İlgili Kişi için İdeal Yağ Oranlarını da Raporda görebilirsiniz.

Cihazın Software Programı ile kişisel bilgilerin takibi, tartım bilgilerinin takibi, hedef kilo takibi, spor/egzersiz programı takibi yapılabilmektedir. Program geçmişe yönelik tartım bilgilerini ayrı ayrı göstermekte ve her defasında raporlayabilmektedir.


Programdan alınan raporların içeriğinde; Kişisel Bilgiler, Segmental olarak Yağın Dağılımı, Segmental Vücut Kompozisyonu Bilgileri, Geçmişe yönelik en az 5 ölçüm değerlerinin karşılaştırmalı takibi yer almaktadır.


Software Programı Body Mass Indeks, Yağ Oranı, Toplam Vücut Sıvısı, Bel ve Kalça Oranı, Kemik Mineral Ağırlıklarının Skalalarını göstermekte ve skalalar ile ölçüm bilgilerini karşılaştırmalı olarak vermektedir.


Software Programında kişiye ait Bazal Metabolizma Hızı Bilgileri, Protein Bilgileri,Kemik Minerali Bilgileri,Beden Yoğunluğu ve Toplam Mineral Bilgileri de yer almaktadır.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Paylas

Mesaj Gonder

  IP Bilgileriniz Kayıt Altına Alınmaktadır.

Bizimle Çalışın!

Hemen Arayın! 0 537 243 33 99

Hizmetlerimizden sınırsız şekilde yararlanın!