Aleksandrite Lazer Epilasyon

19

Eylul

Aleksandrite Lazer Epilasyon

19 Eylul, 2012 Admin

Alexandrite lazerlerin dalga boyu 755 nanometre olup, açık ten rengi ve koyu renk tüylerde kullanılabilecek çalışma prensibine sahiptir. Tüylerin işlem sonrası yüzeyden hemen uzaklaşması önemli kolaylık sağlar. Cihazının yüksek soğutucu sistemi sayesinde acı duyulmaz. Lazer ışını doğrudan kıl köküne ulaşarak etkili ve kalıcı sonuçlar verir. Ancak unutmamak gerekir ki  Alexandrite lazerin ışığı hem kıl kökü hem de epidermis tarafından emilir. Epidermisteki melanin hücreleri, lazer ışınlarının nüfuz etme derinliğini sınırlar. Dolayısıyla koyu cilt tiplerinde (V-VI cilt tipleri) kılı tahrip edecek düzeyde enerji verildiğinde, istenmeyen termal cilt yaraları oluşabilir.

Kliniğimizde kullandığımız Alexandrite Lazer, Amerikan Candela firmasının üretmiş olduğu GentleLase Pro modeli olup, http://www.innovamedikal.com.tr/gentlelase-pro.html web sayfasından alınmış olan cihaz özellikleri ve teknik bilgileri aşağıda yer almaktadır:

3. Jenerasyon Alexandrite

Daha hızlı... Daha etkili... Daha Güçlü...

“Candela’nın sahip olduğu epilasyon uygulamalarındaki en iyi laser şimdi daha da iyi. Daha hızlı olması ve daha uzun atım süreleriyle, uygulamalarınızdaki seçenekleri arttırıyor, ayrıca kullanıcı dostu arayüzü ve kademeli handpeace mekanizması sayesinde spot büyüklükleri kolayca değiştirilebiliyor. Zaten çok iyi olan bir cihaz çok daha ileri taşınmış.”
 
Dr. Stephen W. Eubanks,
Dermatoloji ve Laser Merkezi, Harvard Park, Colorado
 
 
 
Öncü Teknoloji, Yeniden Hayal Edildi ve Tasarlandı
 
GentleLASE PRO estetik endüstrisinin epilasyon, epidermal pigmente lezyonlar ve kırışıklık tedavisi için üretilmiş, en önde gelen laserinin yeniden hayal edilip şekillendirilmiş halini temsil etmektedir. Daha hızlı ve ileri seviye özelliklerin eklenmiş olması ile üstün sonuçlar elde edilmesini sağlamaya ve hekimlerle hastalarınının güvenin kazanmaya devam edecektir.
 
 
Candela KaIitesiyle Uygulamalarınızı Daha da İleriye Taşıyın
 
GentleLASE PRO daha hızlıdır, maliyet avantajı yüksektir ve kullanımı kolaydır. Dynamic Cooling Device soğutma sistemi sayesinde en yüksek enerji seviyelerinde bile konforlu, etkin ve güvenli epilasyon uygulamaları yapabilirsiniz. İleri teknolojisi ve artırılmış kapasitesiyle GentleLASE PRO non-invasif tedavilerinizde seçebileceğiniz en doğru laser sistemidir.

GentleLASE PRO Avantajları

DAHA HIZLI: 2 Hz 'e kadar arttırılmış tekrarlama oranı ile daha çok hastada, daha hızlı uygulama yapabilmenizi sağlar.

DAHA GÜÇLÜ: 150 J/cm2 ' ye çıkabilen fluans aralığı ile daha etkin epilasyon ve pigmente tedaviler yapabilmenizi sağlar.

DOKUNMATİK, RENKLİ ve TÜRKÇE EKRAN: Tedavi parametrelerini çok daha kolay seçip kaydedebilmeniz için yeniden tasarlanmıştır. Birçok ergonomik tasarıma sahip hafif iletim sistemleri arasından tedavi konforunu daha da arttıracak başlık seçilmiştir.

DEĞİŞEN ATIM SÜRELERİ: 3-300 ms atım süresinde çok hızlı ve etkin epilasyon ve çok daha geniş alanlarda epidermal pigmente tedaviler yapabilmenizi sağlar.

DAHA FAZLA ESNEKLİK: 6, 8, 10, 12, 15 ve 18 mm spot büyüklükleri ile daha büyük enerji seviyelerinde iletim kapasitesi sağlar.

İLETİM SİSTEMİ SEÇİMİ: Birçok ergonomik tasarıma sahip hafif iletim sistemleri arasından tedavi konforunu daha da arttıracak başlık seçilmiştir.

ELEGAN, AKILLI TASARIM: Zarif, modern çizgileri ve sistemin hafifliği cihazınızın konumunu istediğiniz gibi belirlemenizi sağlar. İstediğiniz her yerde hızlı ışın iletimiyle etkili ve konforlu tedaviler sunabilirsiniz.

DCD™ COOLİNG: Candela‘nın patentli “Dynamic Cooling Device” soğutma sistemi değiştirilebilen ayarları ile kesintisiz ve sürekli epidermal soğutma sağlar.

  

 

Dynamic Cooling Device™

Candela’nın patentli tasarımı olan Dynamic Cooling Device™ (DCD™) sürekli ve tekrarlanabilir epidermal soğutma ile hastalarınıza benzersiz konfor sağlar. DCD™ sürekli, tekrarlanabilir ve ayarlanabilir epidermal soğutma teknolojisi ile hasta güvenliğini en üst seviyeyeçıkarmıştır. DCD™, kriyojen soğutucu cildin üst katmanlarını laser pulse’undan önce ve sonra, milisaniye cinsinden ayarlanabilir püskürtme/duraklama süreleri ile tedaviye hazırlar. DCD™ ’nin eşsiz tasarımı tüm süreç sırasında mükemmel görüş sağlar. Laser ne kadar hızlı çalışsa da aynı epidermal korumayı sağlar.

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Teknik Bilgiler:

Lazer Türü  Uzun atışlı flashlamp çıkışlı alexandrite lazer
Dalga Boyu  755 nm
Pulse  2 Hz 'e kadar tekrar oranı
Spot Ölçüleri (çap)  6 mm, 8mm, 10 mm,12 mm, 15 mm, 18 mm
Doz Aralığı  150 J/cm2 'e kadar
Işın İletimi  Lens 2.5 m optik fiber el aparatlı
Puls Kontrolü  El-Ayak tetiği
Boyutlar  42.6" Y x 19.9" G x 36.9" D (108.2 cm x 50.5 cm x 98.8 cm)
Ağırlık  237 Ibs (107 kg)
Elektriksel  230 V 50/60 Hz, tek faz, 20 A veya 30 A
Dinamik Soğutma Sistemi  Entegre kontrollü, Cryogen saklamalı ve spotlu el tabancısı
Cryogen  HFC 134a
DCD Sprey Süresi  Kullanıcı ayarlama aralığı: 20-100 ms
DCD Erteleme Süresi  Kullanıcı ayarlama aralığı: 3, 5, 10-150 ms
DCD Post Sprey Erteleme Süresi  Kullanıcı ayarlama aralığı: 0 - 100 ms

 

Paylas

Mesaj Gonder

  IP Bilgileriniz Kayıt Altına Alınmaktadır.

Bizimle Çalışın!

Hemen Arayın! 0 537 243 33 99

Hizmetlerimizden sınırsız şekilde yararlanın!